bewaar
Eiernoedels met groenten en tofu
Eiernoedels met groenten en tofu
bewaar

Eiernoedels met groenten en tofu

25 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

uien

250 g

kastanjechampignon

500 g

broccoli

375 g

tofu naturel

2 tenen

knoflook

3 el

ketjap manis

250 g

eiernoedels

Aan de slag

1

Snijd de uien in halve ringen, de kastanjechampignons in vieren, de broccoli in roosjes en de tofu in reepjes. Pers de tenen knoflook, meng ze met de ketjap en voeg toe aan de tofu. Laat 10 min. marineren. Kook de broccoli in ruim kokend water 3 min. Schep met een schuimspaan uit de pan in een vergiet.

2

Bereid de eiernoedels in het broccolikookwater volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de uien en de champignons 5 min. Voeg de tofu met de marinade toe en roerbak 3 min. Voeg de broccoli toe en roerbak nog 1 min. Breng pittig op smaak met peper en zout.

3

Giet de eiernoedels af en verdeel ze over 4 borden. Schep de groenten en de tofu erbij. Serveer direct.