bewaar
Thaise curry met kipfilet
Thaise curry met kipfilet
bewaar

Thaise curry met kipfilet

Zon, zee, zand, palmbomen... je zou bijna denken dat je op reis bent met deze heerlijke curry voor je neus.

25 min. bereiden
155waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

350 g

kipfilet

2

uien

1

gele paprika

400 g

Thaise roerbakmix

70 g

rode currypasta

400 ml

kokosmelk

Zon, zee, zand, palmbomen... je zou bijna denken dat je op reis bent met deze heerlijke curry voor je neus.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Pel en snipper de ui. Was de paprika en snijd in reepjes.

2

Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet rondom bruin. Voeg de paprika, ui en roerbakmix toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 6 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de rijst over de borden. Schep de curry op de rijst.