bewaar
Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes
Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes
bewaar

Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes

Bam! In 15 minuten een feestmaal op tafel om van te watertanden.

15 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

eiernoedels

2 el

arachideolie

800 g

Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi

150 g

verse woksaus teriyaki

500 g

pangasiusreepjes peper-zout

30 g

ongezouten cashewnoten

Dit heb je nodig

  • hapjespan of wok

Bam! In 15 minuten een feestmaal op tafel om van te watertanden.

Aan de slag

1

Kook de noedels in 5 min. beetgaar en giet af. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de helft van de woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de pangasiusreepjes in 5-7 min. al omscheppend op hoog vuur gaar. Voeg de laatste 2 min. de rest van de woksaus toe.

3

Meng de noedels met de groente en verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover en bestrooi met de cashewnootjes.

algemeenZien hoe je optimaal gebruik kan maken van je wokpan? Bekijk de video over roerbakken en wokken op ah.nl/allerhande/ roerbakken-wokken.

Vis teriyaki met noedels, sugarsnaps & cashewnootjes

Instructievideo - 00:21 min.