Biologisch eten. Wat is het precies?
Biologische en niet-biologische producten lijken aan de buitenkant veel op elkaar, maar zijn op een verschillende manier geproduceerd. We vertellen je er alles over!
Om duurzaamheid van de aarde op lange termijn te bereiken, zodat ook de generaties na ons de vruchten van de planeet blijven plukken, zullen we ook duurzamer om moeten gaan met voedsel. Wanneer we eetpatronen doorbreken en nieuwe innovatieve mogelijkheden omarmen, kunnen wij impact hebben op milieu, klimaat, biodiversiteit en dierenwelzijn. Met een positieve mindset kunnen wij samen vele stappen zetten en daarmee bijdragen aan een mooiere wereld.
Alles over "Beter eten" vind je op de Beter eten pagina.
Biologische en niet-biologische producten lijken aan de buitenkant veel op elkaar, maar zijn op een verschillende manier geproduceerd. We vertellen je er alles over!
De wereld een stukje schoner maken is zo moeilijk nog niet. We delen 5 tips met je hoe jij minder plastic kan gebruiken.
Door minder te verspillen kunnen we in Nederland 34 kilo voedsel per persoon per jaar besparen. Goed voor de wereld én voor je portemonnee!
Door duurzamer te eten, met duurzame producten of op duurzame manier, kan je jouw afdruk op de aarde (de impact op het milieu) verkleinen. Wij hebben 6 duurzame eettips voor je op een rij gezet!
Albert Heijn wil plantaardiger eten, leuk, lekker, makkelijk en betaalbaar maken. Dit jaar hebben we ons assortiment verdubbeld naar ruim 600 producten.
Wat is biodiversiteit en waarom is het zo belangrijk? Auke-Florian Hiemstra, bioloog bij Naturalis Biodiversity Center geeft je alle antwoorden!
Wat is plantaardig eten? En waarom zou je voor een plantaardig alternatief gaan? We starten met de basis en geven je alle ins en outs.
Expert Chris Bruijnes, directeur van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV), geeft antwoord op de 5 meestgestelde vragen over plastic verpakkingen.
Eet jij wel eens een dagje geen vlees en noem jij jezelf flexitariër? Vind hier alles over vegetarisch eten.
We doen er alles aan om onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te verlagen. Dat doen we zowel in de productie als in de operatie en onze ketens.
Onze hoeveelheid producten brengt een verantwoordelijkheid met zich mee ten aanzien van het milieu, dierenwelzijn, biodiversiteit en de mensen die werkzaam zijn in de keten.
Ondanks het sombere weer is de herfst een kleurrijk seizoen. In de keuken maken we plaats voor rijkgevulde soepen en overheerlijke stoofpotjes. Welke zijn jouw favoriet?