Albert Heijn op Floriade

Albert Heijn wil Beter eten bereikbaar maken voor iedereen. Dit doen we samen met onze boeren, telers en leveranciers. Nationaal, maar ook internationaal en nu ook met Floriade.

Op 14 april opende de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 haar poorten een half jaar lang. Deze editie is Albert Heijn officiële partner van Floriade.

Op het Floriade-park genieten bezoekers niet alleen van het grootste AH Bloementuintje van Nederland maar maken ook kennis met het Beter voor Natuur & Boer-programma in onze eigen Beter voor Natuur & Boer-boomgaard.

Bestel hier je ticket(s)

Kom genieten van het groene leven

Meer dan 400 (inter)nationale deelnemers presenteren bij de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade hun nieuwste groene innovaties, oplossingen en toepassingen; van hypermoderne zonnedakpannen, verticale geveltuinen tot een circulaire en duurzame teelt met gebruik van drones en robots. Eens in de tien jaar komen alle groene grootheden bijeen. Bezoekers ontdekken de impact van ‘groen’ die bijdraagt aan een gezonder, gelukkiger en duurzamer leven van mensen thuis, buiten en op kantoor. Bezoekers kunnen genieten van al de natuurlijke pracht en praal in het park. Ze kunnen een reis maken langs de vele in-bloei-staande tuinen, het inspirerende arboretum en smullen van verrassende groene gerechten. Er is voor ieder wat wils.

Ontdek alles over Floriade

Beter voor Natuur & Boer-boomgaard

Met het Beter voor Natuur & Boer-programma heeft Albert Heijn een directe en unieke samenwerking met Nederlandse boeren en telers. Samen investeren we in smaak, kwaliteit, innovatie, dierenwelzijn, klimaat en biodiversiteit, vaak al generaties lang. Zo werken we samen aan het verduurzamen van onze voedselketen. De basis is een gezonde prijs voor elke boer en teler, in elk seizoen. Nu en in de toekomst. In onze Beter voor Natuur & Boer-boomgaard beleven bezoekers deze unieke samenwerking, maken kennis met onze boeren en telers, en kan iedereen zien waar de verse producten van Albert Heijn vandaan komen.

Lees meer over het Beter voor Natuur & Boer-programma

Het grootste AH Bloementuintje van Nederland

Word jij ook zo blij van kleurige bloemen? Bijen, vlinders en andere insecten ook. Want die bloemen zitten vol voedsel. De afname van bloeiende bloemen is een van de oorzaken waardoor bijen het moeilijk hebben. Om de bijen een handje te helpen spaarden heel veel Nederlanders voor Bloementuintjes bij Albert Heijn en zaaiden we het grootste AH Bloementuintje van Nederland op de Floriade Expo 2022. Zo stimuleren we met z’n allen biodiversiteit!

Lees wat Albert Heijn doet aan biodiversiteit

Plan je bezoek en koop je tickets via Albert Heijn

Kom naar Floriade Expo 2022 en ontdek oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Op het Floriade-park geniet je van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Ontdek het allemaal zelf op de Expo vanaf 14 april 2022.

Koop tickets