Samen helpen we de mensen uit Oekraïne

Door het geweld in Oekraïne hebben miljoenen mensen plotseling hulp nodig.

In Oekraïne en de omliggende landen, maar ook in Nederland staan vrijwilligers van het Rode Kruis klaar om te helpen. In Nederland helpt het Rode Kruis bij de opvang van mensen; ze geven voedsel, kleding, medische- en psychosociale hulp.

Jij kunt ook helpen! Door jouw airmiles te doneren steun je het werk van het Rode Kruis in Nederland.

Doneer je Miles aan het Rode Kruis

We steunen het Rode Kruis, Voedselbanken Nederland, Resto VanHarte en Stichting Het Vergeten Kind. Jij ook?

Niet voor iedereen is (samen) eten vanzelfsprekend. Daarom werkt Albert Heijn samen met Voedselbanken Nederland,het Rode Kruis, Resto VanHarte en Stichting Het Vergeten Kind Samen met deze vier goede doelen zetten we ons in om Nederland een beetje beter, gezonder en gezelliger te maken.

Wil jij ook helpen? Je kunt nu bij je online bestelling een donatie doen. Dat kan al vanaf 1 euro, en alle beetjes helpen!

Meer informatie

Trots op onze samenwerking met de KNVB

Albert Heijn staat midden in de samenleving. Daardoor voelen en snappen we als geen ander merk wat Nederland beweegt. Voetbal zit ons in de genen, in onze cultuur. De acties, het scoren, het winnen en verliezen, de bloei van talent. Van de jongens en meisjes op de duizenden voetbalvelden op de zaterdagochtend, tot de grote wedstrijden van de helden van Oranje in kolkende arena's.

Voetbal brengt ons samen

Albert Heijn wil de vertrouwde en inspirerende supporter zijn. Met mooie spaaracties en premiums waar heel Nederland enthousiast van wordt. En met activiteiten die het dagelijks leven van miljoenen voetballiefhebbers elke keer weer een beetje beter maken, op het gebied van gezondheid, voeding en bewegen. Voetbal brengt ons samen en verder.

Lees hier meer

Hulp nodig bij het downloaden van de AH app? SeniorWeb helpt

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 425 leslocaties en 3.000 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stapuitleg, computerhulp en cursussen.

Ze kunnen bijvoorbeeld helpen bij het downloaden van de Albert Heijn app en het koppelen van Mijn Albert Heijn op je Bonuskaart. Ook geven ze uitleg en tips hoe je online boodschappen doet op ah.nl en in de AH app.

Vraag hulp bij SeniorWeb

Als er wat te beleven valt, is Albert Heijn er bij

Verbinding tijdens kerst

We zetten ons graag het hele jaar in voor verbinding in de buurt, dus ook met kerst. In 2018 organiseerden we samen met Resto van Harte en de Voedselbank de langste gourmettafel van Nederland op de Vismarkt in Groningen voor 500 buurtgenoten, met onze eigen mensen als vrijwilligers.

Gratis school- en examentraining

Met werkervaring én een diploma op zak heb je een ideale start op de arbeidsmarkt. Albert Heijn biedt alle collega’s in de bovenbouw van het vmbo, havo of vwo gratis school- én examentraining aan. Op het platform van Online Slagen kunnen al onze medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen per week oefenen met alle lesstof uit de bovenbouw. Hierdoor kunnen al onze collega's op een eigen tempo, individueel oefenen voor alle vakken én op alle niveaus.

Dementievriendelijke winkel

Samen met Alzheimer Nederland en Samen Dementievriendelijk zetten wij ons ook in 2018 weer in voor een dementievriendelijke samenleving. We willen dat alle klanten zo lang mogelijk zelf boodschappen kunnen doen. Daarom trainen we onze medewerkers in het herkennen van en omgaan met dementie, zodat ook deze kwetsbare groep zich zo prettig mogelijk voelt in onze winkels. Inmiddels hebben we 200 medewerkers getraind.