We steunen Voedselbanken Nederland, het Rode Kruis en Resto VanHarte. Jij ook?

Niet voor iedereen is (samen) eten vanzelfsprekend. Daarom werkt Albert Heijn samen met Voedselbanken Nederland, het Rode Kruis en Resto VanHarte. Samen met deze drie goede doelen zetten we ons in om Nederland een beetje beter, gezonder en gezelliger te maken.

Wil jij ook helpen? Je kunt nu bij je online bestelling een donatie doen. Dat kan al vanaf 1 euro, en alle beetjes helpen!

Samen eten verbindt.

Zo ook tijdens ramadan, waar collega’s van Albert Heijn door heel het land eten en verbinding brengen naar mensen in de buurt. Alles voor elkaar deze ramadan. Dat past perfect bij onze missie om Samen beter eten bereikbaar te maken. Voor iedereen.

Trots op onze samenwerking met de KNVB

 

Albert Heijn staat midden in de samenleving. Daardoor voelen en snappen we als geen ander merk wat Nederland beweegt. Voetbal zit ons in de genen, in onze cultuur. De acties, het scoren, het winnen en verliezen, de bloei van talent. Van de jongens en meisjes op de duizenden voetbalvelden op de zaterdagochtend, tot de grote wedstrijden van de helden van Oranje in kolkende arena's.

Voetbal brengt ons samen

Albert Heijn wil de vertrouwde en inspirerende supporter zijn. Met mooie spaaracties en premiums waar heel Nederland enthousiast van wordt. En met activiteiten die het dagelijks leven van miljoenen voetballiefhebbers elke keer weer een beetje beter maken, op het gebied van gezondheid, voeding en bewegen. Voetbal brengt ons samen en verder.

Hulp nodig bij het downloaden van de AH app? SeniorWeb helpt

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 425 leslocaties en 3.000 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stapuitleg, computerhulp en cursussen.

Ze kunnen bijvoorbeeld helpen bij het downloaden van de Albert Heijn app en het koppelen van Mijn Albert Heijn op je Bonuskaart. Ook geven ze uitleg en tips hoe je online boodschappen doet op ah.nl en in de AH app.

Als er wat te beleven valt, is Albert Heijn er bij

Gratis school- en examentraining

Met werkervaring én een diploma op zak heb je een ideale start op de arbeidsmarkt. Albert Heijn biedt alle collega’s in de bovenbouw van het vmbo, havo of vwo gratis school- én examentraining aan. Op het platform van Online Slagen kunnen al onze medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen per week oefenen met alle lesstof uit de bovenbouw. Hierdoor kunnen al onze collega's op een eigen tempo, individueel oefenen voor alle vakken én op alle niveaus.