bewaar
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
bewaar

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing

35 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

limoenen

5

sjalotjes

3 eetlepels

vissaus

4 eetlepels

olie

chilipoeder

1 eetlepel

donkerbruine basterdsuiker

4

biefstukken

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Een limoen schoonboenen, schil fijn raspen. Alle limoenen uitpersen. Sjalotjes pellen en (in keukenmachine) fijnhakken. Limoensap en -rasp, sjalot, vissaus, 3 eetlepels olie, mespunt chilipoeder en suiker door elkaar mengen tot dressing.

2

Biefstuk droogdeppen met keukenpapier. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Vlees licht bestrijken met rest van olie. Biefstuk aan beide kanten 1-2 minuten grillen tot vlees bruin en van binnen rosé is. Biefstuk uit pan nemen en even laten rusten. Vlees in plakjes snijden en door dressing scheppen. Lekker met rijst of noedels en een salade van rode en witte kool en wortel.