bewaar
Thaise saté en currygroenten
Thaise saté en currygroenten
bewaar

Thaise saté en currygroenten

25 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

400 g

pandanrijst

450 g

biefstuk

3 eetlepels

Thaise groene currypasta

2

uien

1 zak

driekleuren paprika

4 eetlepels

zonnebloemolie

150 ml

kokosmelk

Dit heb je nodig

  • satéprikkers

Aan de slag

Satéprikkers 1 min. in water leggen om verbranden te voorkomen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Biefstuk in blokjes snijden en met 1 1/2 el currypasta bestrijken. Blokjes aan satéprikkers rijgen. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In wok helft van olie verhitten en uien met paprika 5 min. roerbakken. Rest van currypasta en kokosmelk erdoor roeren en zachtjes verhitten. In koekenpan of grillpan rest van olie verhitten. Saté in 3 min. gaar bakken. Saté met groenten en rijst serveren.