MonChoutaart basisrecept
Met bosbessenjam en kersenvlaaivulling. Zo lekker hebben we MonChoutaart zelden geproefd!
Ingrediënten
8 porties
50 g
ongezouten roomboter
225 g
bosbessenjam
200 g
theebiscuits
200 g
roomkaas naturel
125 g
witte basterdsuiker
250 ml
verse slagroom
8 g
vanillesuiker
8 g
slagroomversteviger
3
bananen
430 g
Hak taart & vlaaifruit kersen in blik
Dit heb je nodig
keukenmachine
springvorm (Ø 24 cm)
Aan de slag
Verhit de boter en de jam in een steelpan en roer door. Verkruimel de biscuits in een keukenmachine of in een plastic zak met een deegroller. Meng de biscuit met het boter-jammengsel. Verdeel over de bodem van de springvorm en druk goed aan met een lepel. Laat de bodem minimaal 20 min. in de koelkast afkoelen.
Klop ondertussen de roomkaas met de basterdsuiker los. Klop de slagroom met de vanillesuiker en slagroomversteviger en meng door de roomkaas. Verdeel het mengsel over de taartbodem.
Snijd de bananen in plakjes en verdeel over het roomkaasmengsel. Verdeel de vlaaivulling erover en laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
MonChoutaart basisrecept
Met bosbessenjam en kersenvlaaivulling. Zo lekker hebben we MonChoutaart zelden geproefd!

8 porties
575 kcal
20 min. bereiden
80 min. wachten
Aan de slag
Verhit de boter en de jam in een steelpan en roer door. Verkruimel de biscuits in een keukenmachine of in een plastic zak met een deegroller. Meng de biscuit met het boter-jammengsel. Verdeel over de bodem van de springvorm en druk goed aan met een lepel. Laat de bodem minimaal 20 min. in de koelkast afkoelen.
Klop ondertussen de roomkaas met de basterdsuiker los. Klop de slagroom met de vanillesuiker en slagroomversteviger en meng door de roomkaas. Verdeel het mengsel over de taartbodem.
Snijd de bananen in plakjes en verdeel over het roomkaasmengsel. Verdeel de vlaaivulling erover en laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
bewaartip:Je kunt de MonChoutaart 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verdeel de plakjes banaan en de vlaaivulling vlak voor serveren over de taart.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)50 g ongezouten roomboter
225 g bosbessenjam
200 g theebiscuits
200 g roomkaas naturel
125 g witte basterdsuiker
250 ml verse slagroom
8 g vanillesuiker
8 g slagroomversteviger
3 bananen
430 g Hak taart & vlaaifruit kersen in blik
Dit heb je nodig
keukenmachine
springvorm (Ø 24 cm)