Ingrediënten
4 personen
2
rode paprika's
1 schaaltje
kipfilet
250 g
peultjes
2 dozen
Chinese chow mein
3 eetlepels
zonnebloemolie
3
bosuitjes
4 eetlepels
seroendeng
Aan de slag
Paprika's schoonmaken. Paprika en kipfilet in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en ca. 2 minuten koken. In pan 2 liter water koken, van vuur halen en noedels en shiitake (uit dozen) hierin 5 minuten wellen. Noedels en shiitake afgieten. In wok of braadpan olie verhitten. Kip in ca. 7 minuten bruin bakken. Bosui schoonmaken en in ringen snijden. Paprika, peultjes, bosui en kruidenmix (uit dozen) toevoegen aan kip en ca. 2 minuten meebakken. Noedels en shiitake toevoegen en ca. 1 minuut roerbakken. Serveren met seroendeng.
Chow mein met peultjes en kip

hoofdgerecht
4 personen
415 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's schoonmaken. Paprika en kipfilet in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en ca. 2 minuten koken. In pan 2 liter water koken, van vuur halen en noedels en shiitake (uit dozen) hierin 5 minuten wellen. Noedels en shiitake afgieten. In wok of braadpan olie verhitten. Kip in ca. 7 minuten bruin bakken. Bosui schoonmaken en in ringen snijden. Paprika, peultjes, bosui en kruidenmix (uit dozen) toevoegen aan kip en ca. 2 minuten meebakken. Noedels en shiitake toevoegen en ca. 1 minuut roerbakken. Serveren met seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 rode paprika's
1 schaaltje kipfilet
250 g peultjes
2 dozen Chinese chow mein
3 eetlepels zonnebloemolie
3 bosuitjes
4 eetlepels seroendeng