Kinderen met MoestuinMaatjes

Laatste week MoestuinMaatjes sparen

Spaar bij Albert Heijn voor MoestuinMaatjes en begin eenvoudig je eigen moestuin. Wist je dat bloemen, planten en insecten echte samenwerkers zijn? Ze hebben elkaar nodig. Daarom hebben we dit jaar de moestuintjes met z’n tweetjes bij elkaar gezet. Dubbel zo leuk dus! Door je moestuin te verzorgen, kom je tegelijkertijd te weten hoe de natuur met elkaar samenwerkt. En dat is beter voor de natuur én voor jou. Spaar alle 15 combinaties. Je ontvangt ze gratis bij iedere 15 euro.

Spaar voor MoestuinMaatjes van 6 april t/m 25 april.

Bekijk alle MoestuinMaatjes

Zelf aan de slag!

Creëer je eigen moestuin

Iedereen kan zelf lekkere groenten, kruiden en prachtige bloemen kweken met de MoestuinMaatjes. De moestuinspecialisten van IVN vertellen je graag hoe je dit op de beste manier aanpakt.

Alles over zaaien & verzorgen

Tips voor tuinieren op balkon of kleine tuin

Geen tuin of weinig ruimte? Kweek de MoestuinMaatjes dan in potten. Met deze tips zorg je voor een goede oogst.

Alles over tuinieren met minder ruimte

Moestuinieren met kinderen

Kinderen vinden het geweldig om met de MoestuinMaatjes aan de slag te gaan. Met deze ideeën beleef je samen nog meer moestuinplezier!

Alles over moestuinieren met kinderen

MoestuinMaatjes shop

Kinder tuinhandschoenen? Check! Je eigen beschilderde plantenpotjes? Check! Shop handige en leuke MoestuinMaatjes benodigdheden bij elkaar en wordt een echte moestuinier. Op=op.

Bekijk meer
MoestuinMaatjes shop

Biodiversiteit wat is het nu precies?

Wat is biodiversiteit?

Biodiversiteit is de verscheidenheid aan levensvormen. Zonder bloemen geen bijen, zonder plankton geen vis en zonder bomen geen apen. Al het leven is afhankelijk van ander leven.

Lees meer over biodiversiteit

Biodiversiteit op je bord

Bestuivers zorgen voor de kers op de taart en de aardbeien onder de slagroom. Zonder deze harde werkers zouden we heel wat heerlijkheden moeten missen op tafel!

Albert Heijn en biodiversiteit

Niet alleen gezonder, ook lekkerder duurzamer en makkelijker eten. Met bijvoorbeeld onze ketensamenwerkingen, keurmerken en inspiratie helpen we je graag op weg.

Ontdek 'Beter eten'
Bekijk de video
MoestuinMaatjes helpen elkaar, net als dassen en prairiewolven

Bekijk de video