Bekijk ons assortiment voor kinderdagverblijven

Albert Heijn heeft alle benodigdheden voor op het kinderdagverblijf. Van babyartikelen tot beschuit met muisjes, je vindt het in ons uitgebreide zakelijk assortiment.

Meest populaire melkpoeder

De meeste moeders geven hun eigen voeding mee vanuit huis. Toch is het altijd fijn om melkpoeder op voorraad te hebben. Wij zetten ons meest verkochte melkpoeder op een rij voor je.
Bekijk meer melkpoeder

Populaire melkpoeder

De beste babydoekjes

Iedere baby heeft een andere huid en daarom andere verzorging nodig. Albert Heijn heeft een groot assortiment babydoekjes om in elk type verzorging te voorzien en het beste aan baby's te bieden.
Bekijk meer babydoekjes

Handig

Knutselen

Een afscheidstraktatie op het kinderdagverblijf trakteren: zo doe je het!

Inspiratie en tips voor passende afscheidstraktaties

Na een tijdje op het kinderdagverblijf gezeten te hebben is het zover, de overstap naar de basisschool. Tijd om te trakteren! Met onze tips en ideeën kun je als kinderdagverblijf kun je ouders helpen met het bedenken van (gezonde) traktaties.
Bekijk tips en inspiratie voor afscheidstraktaties

Kinder weetjes

  • Peuters zoeken vaak de grenzen op bij de mensen die ze het meest vertrouwen. Dit zijn dus vaak de ouders en verzorgers.
  • Maken de kinderen er tijdens het knutselen een zooitje van? Laat ze! Dit bevordert hun coördinatie.
  • Laat een kind vooral uitpraten, ook al is het een brabbelverhaal. Hierdoor leert hij/zij ook naar anderen te luisteren.
  • Peuters kunnen nog niet zo goed fantasie van werkelijkheid onderscheiden. Vandaar ook de monsters in hun slaapkamer.
Loading interface...