Geniet van de vrijmibo met de bieren van Hertog Jan en Leffe.

(Alcoholvrij) bier voor de vrijmibo

Vrijmibo met collega's? Vul de koelkast alvast met (alcoholvrij) bier zodat er altijd genoeg op voorraad is.Bekijk alles van Hertog Jan

Probeer deze 'ns:

Exclusieve borrelplanken

Vrijmibo

Knal het weekend in met een goede vrijdagmiddagborrel!

Ontdek de vrij-mi-borrelplank

Waar voor je geld

Heerlijke borrelhappen die ook nog eens betaalbaar zijn.

Ontdek de betaalbare borrelplank

Bewust

Vol kleur, kraak en smaak.

Ontdek de bewuste borrelplank

Bedrijfsborrel organiseren

Samen met jouw collega een bedrijfsborrel organiseren? Een borrel organiseren vraagt een strakke planning. Met deze borreltips verloopt de borrel zo soepel mogelijk.

Tips voor een geslaagde bedrijfsborrel

★ Plan je werkborrel op tijd: het organiseren van een borrel kost tijd. Het is daarom handig om de borrel met meerdere collega's te organiseren. Verder is de datum van de borrel een belangrijk onderdeel. Het is moeilijk om een datum te vinden dat alle collega's kunnen. Het is handig om jouw bedrijfsborrel op tijd te plannen. Je kunt jouw borrel bijvoorbeeld het beste organiseren op een vrijdagavond. Zo kunnen jouw collega's de hele werkweek uitkijken naar iets leuks.

★ Muziek en entertainment: een vrijdagmiddagborrel is de mogelijkheid om even uit de werksfeer te komen. Muziek mag bij de vrijmibo eigenlijk niet ontbreken. Zorg voor een leuke playlist of laat een DJ op de borrel draaien.

Borrelhapjes en drankjes online bestellen

Jij kunt bij Albert Heijn jouw zakelijke boodschappen doen zoals je wilt. Jij kunt producten online bestellen via de website of via de Appie-app. De app is te vinden in jouw App Store en Google Play Store. In een paar klikken wordt de bedrijfsborrel bij jou op het werk bezorgd.