Wij bedenken en ontwikkelen nieuwe concepten om de service van de Albert Heijn te verbeteren.

We werken uitsluitend met de Lean Startup principes. De Lean Startup methode is een zeer efficiënte methode om te innoveren en concepten te ontwikkelen, waarbij de nadruk ligt op het snel valideren van ideeën en het continue klantcontact.

We hebben met deze methode ook vele succesvolle projecten neergezet, waar wij nog elke dag trots op zijn. We geven je graag een kijkje in onze keuken:

Nieuwe concepten

Bonusmelding

Nooit meer jouw favoriete product in de Bonus missen met Bonusmeldingen. Zet jouw favoriete producten op een lijst en ontvang een melding zodra deze producten in de Bonus zijn!

Stel de Bonusmelding in

AH Robot Delivery

Gedurende twee weken konden klanten van de AH To Go op de High Tech Campus in Eindhoven een bestelling plaatsen en een pick up point selecteren waar vervolgens de bestelling werd afgeleverd.

Bekijk hoe de AH Robot Delivery werkt

Koopknop

Bezoekers van blogs en externe platformen kunnen met één druk op de knop de ingrediënten toevoegen aan hun winkelmandje op ah.nl.

Probeer het uit

Allerhande MealForMe

In samenwerking met Allerhande hebben wij een applicatie ontwikkeld waarmee je als klant in onze winkels het perfecte recept kan zoeken met ons interactieve display.

AH Ouderenproject

In samenwerking met Samsung Electronics hebben wij een app ontwikkeld en een pilot opgezet onder een selectie van ouderen voor wie het lastiger is om (online)boodschappen te doen.

Spin-To-Win

Een nieuwe manier van korting verkrijgen met onze AH Nieuwsbrieven. Met Spin-To-Win was het mogelijk om met onze digitale slotmachine een mooie (extra) korting te verkrijgen om populaire producten.

PlanBuddy

Een nieuwe manier voor het inplannen van shifts voor onze online bezorgers. Met PlanBuddy maken wij het makkelijker voor onze collega's om shifts in te zien en om wijzigingen aan te vragen.

Lijsie

Samen een boodschappenlijstje maken. Lijsie was het platform waarbij je samen met vrienden, familie of collega's één boodschappenlijstje kan maken en bestellen via ah.nl

Chatbot Ruby

Ruby is onze online Wijn chatbot die jou helpt bij het vinden van de perfecte wijn voor bij jouw gerecht.

Appie Fly

Samen met Transavia konden we in een pilot reizigers de mogelijkheid bieden om voorafgaand aan een vlucht een Welkom Thuis (ontbijt) Box van Appie Fly te bestellen.

AH App Samsung Family Hub

In samenwerking met Samsung Electronics hebben wij een app opgezet waarmee je via je Samsung Family Hub koelkast boodschappen kan bestellen op ah.nl.

AH Betaalverzoek

Samen met ING introduceren wij een nieuwe manier van het betalen van je online boodschappen aan onze bezorger.

Smartlocks

In een kleine pilot samen met Achmea hebben wij, met slimme Nuki deursloten, een test gedaan onder AH-collega's om bezorging tot in de koelkast mogelijk te maken.