Verspakketten: in een handomdraai op tafel

Met onze verspakketten maak je in een handomdraai een vega lekker gerecht, met lekkere ingrediënten en veel groente. En het mooie is: het pakket bevat precies de juiste hoeveelheden. No waste, dus. Wist je dat al onze verspakketten een vega tip bevatten, zodat je hem heel gemakkelijk vega kunt maken?Bekijk (vega) verspakketten

Shop vega(n) verspakketten:

Meer lezen?

Vegan quiche met saus

Vegan weekmenu

Even een weekje vegan eten? Dat kan heel gemakkelijk en is, heel belangrijk, ook nog eens lekker! Wij delen een 7-daags weekmenu met je, zodat jij een weekje vegan kan eten.

Bekijk het vegan weekmenu
Vegan hotdogs met wortels

Het verschil tussen vega, vegan en plantaardig

Het kan best verwarrend zijn, want je ziet deze termen regelmatig voorbijkomen. Maar wat is het verschil tussen plantaardig en veganistisch eten?

Lees meer over vega, vegan en plantaardig
tempeh, tofu en bietenburger

Boodschappenlijstje plantaardig dieet

Dacht jij dat je alleen maar groenten en fruit eet als je plantaardig eet? Echt niet! Wij helpen je, naast je standaard groente en fruit, op weg met een plantaardig boodschappenlijstje.

Bekijk boodschappenlijstje

Inspiratie voor een bewuste lifestyle

Stapel op kleur

In Allerhande laten we zien hoe je met groenten en fruit uit het seizoen kleur geeft aan je maaltijden. En de handige seizoenskalender maakt het je nog makkelijker!

Bekijk 'm hier

Hoe meer kleur op je bord, hoe beter?

Vitaminen, wat zijn het en waarom hebben we ze nodig? In de podcast 'Beter eten' gaat Yora Riendstra op zoek naar antwoorden.

Bekijk de podcast

Zon op je bord

Lekker, makkelijk en betaalbaar vega eten? Geniet van de recepten en tips in de gratis Mijn Leefstijlcoach app.

Download de app