Har­ti­ge pan­nen­koe­ken­taart

Joepie we eten pannenkoeken! Maar deze keer wél met groenten erin.

(108)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht Joepie we eten pannenkoeken! Maar deze keer wél met groenten erin. 4 personen
3 108

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • springvorm (ø 20 cm )

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de groenten in kokend water 1 min. Giet af en laat goed uitlekken. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Vet de springvorm in. Bedek de bodem van de pringvorm met 1 pannenkoek. Maak vervolgens telkens een laagje groenten, laagje kaassaus, laagje gemalen en kaas en weer een pannenkoek. eindig met de groenten en gemalen kaas.
  3. Zet de springvorm in het midden van de hete oven. Laat de pannenkoekentaart in ca. 15 min. door en door warm en een beetje bruin worden. Verwijder de vorm en snijd de taart op een grote schaal in 8 punten. Serveer aan tafel op bordjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 806 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 46 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 34-35

Hartige pannenkoekentaart

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Har­ti­ge pan­nen­koe­ken­taart

1
1
  • 750 g Italiaanse wokgroente
  • 49 g kaassaus

Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de groenten in kokend water 1 min. Giet af en laat goed uitlekken. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 8 pannenkoeken naturel
  • 300 g gemalen jonge kaas

Vet de springvorm in. Bedek de bodem van de pringvorm met 1 pannenkoek. Maak vervolgens telkens een laagje groenten, laagje kaassaus, laagje gemalen en kaas en weer een pannenkoek. eindig met de groenten en gemalen kaas.

3
3

Zet de springvorm in het midden van de hete oven. Laat de pannenkoekentaart in ca. 15 min. door en door warm en een beetje bruin worden. Verwijder de vorm en snijd de taart op een grote schaal in 8 punten. Serveer aan tafel op bordjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.