Mexi­caan­se groen­te­wrap

Wrappen maar! Serveer de vegetarische wrap met guacamole om het helemaal af te maken.

(163)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Wrappen maar! Serveer de vegetarische wrap met guacamole om het helemaal af te maken. 4 personen
3 163

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenschaal, ingevet

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en roerbak de wokgroente. Snijd de peterselie en voeg samen met de helft van de kaas toe aan de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Verdeel de groente over de wraps, rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en zet ca. 10 min. in de oven. Schep de crème fraîche en reepjes ijsbergsla over elke wrap.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 695 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in

Mexicaanse groentewrap

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se groen­te­wrap

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 2 el zonnebloemolie
  • 750 g Mexicaanse wokgroente

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en roerbak de wokgroente.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

3
3
  • 30 g peterselie
  • 75 g geraspte jonge kaas

Snijd de peterselie en voeg samen met de kaas toe aan de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 8 tortillawraps

Verdeel de groente over de wraps, rol ze op en leg ze in een ovenschaal.

5
5
  • 75 g geraspte jonge kaas

Bestrooi met de kaas en zet ca. 10 min. in de oven.

6
6
  • 1 el crème fraîche
  • 200 g ijsbergsla

Schep de crème fraîche en reepjes ijsbergsla over elke wrap.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.