Mexicaanse groentewrap
Wrappen maar! Serveer de vegetarische wrap met guacamole om het helemaal af te maken.
620 kcal
15 min. bereiden, 10 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
2 el
750 g
30 g
150 g
8
1 el
200 g
Dit heb je nodig
ovenschaal, ingevet
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2010 nr. 09 - Groente volop variëren
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en roerbak de wokgroente. Snijd de peterselie en voeg samen met de helft van de kaas toe aan de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de groente over de wraps, rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en zet ca. 10 min. in de oven. Schep de crème fraîche en reepjes ijsbergsla over elke wrap.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Mexicaanse groentewrap
Wrappen maar! Serveer de vegetarische wrap met guacamole om het helemaal af te maken.

hoofdgerecht
4 personen
620 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en roerbak de wokgroente. Snijd de peterselie en voeg samen met de helft van de kaas toe aan de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de groente over de wraps, rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en zet ca. 10 min. in de oven. Schep de crème fraîche en reepjes ijsbergsla over elke wrap.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el zonnebloemolie
750 g diepvries Mexicaanse wokgroentes
30 g verse peterselie
150 g geraspte jonge kaas
8 tortillawraps
1 el crème fraîche
200 g fijngesneden ijsbergsla
Dit heb je nodig
ovenschaal, ingevet




