Mexicaanse groentewrap

Wrappen maar! Serveer de vegetarische wrap met guacamole om het helemaal af te maken.

620 kcal

15 min. bereiden, 10 min. oventijd

3.2/5

(173)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal, ingevet


Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en roerbak de wokgroente. Snijd de peterselie en voeg samen met de helft van de kaas toe aan de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verdeel de groente over de wraps, rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en zet ca. 10 min. in de oven. Schep de crème fraîche en reepjes ijsbergsla over elke wrap.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Wat vond je van dit recept?

Mexicaanse groentewrap

Wrappen maar! Serveer de vegetarische wrap met guacamole om het helemaal af te maken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig