Ge­gra­ti­neer­de wraps

Deze Mexicaanse wraps zijn nóg lekkerder als je ze serveert met guacamoledip.

(172)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Deze Mexicaanse wraps zijn nóg lekkerder als je ze serveert met guacamoledip. 4 personen
3 172

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenschaal (25 x 30 cm)

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min. Voeg de groente toe en bak in 5 min. al omscheppend beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Verdeel het gehakt-groentemengsel over de wraps en rol deze op.
  3. Leg de wraps naast elkaar in de ovenschaal. Strooi de kaas erover. Bak in ca. 20 min. in de oven goudbruin.

combinatietip:

Lekker met guacamoledip.

video

Gra­ti­ne­ren

Instructievideo - 00:39 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.095 mg
  • vezels 15 g
Tags
Ook te zien in

Gegratineerde wraps

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­gra­ti­neer­de wraps

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 3 el olijfolie
  • 350 g Tivall fijngehakt
  • 750 g Mexicaanse wokgroente

Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min. Voeg de groente toe en bak in 5 min. al omscheppend beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.

3
3
  • 8 tortillawraps

Verdeel het gehakt-groentemengsel over de wraps en rol deze op.

4
4
  • 100 g geraspte jong belegen kaas

Leg de wraps naast elkaar in de ovenschaal. Strooi de kaas erover. Bak in ca. 20 min. in de oven goudbruin.

combinatietip:

Lekker met guacamoledip.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.