Acties en laatste nieuws

Trots op eigen oogst

Op de Nederlandse akkers wordt in het voorjaar volop groente en fruit geoogst. Vier het seizoen en varieer lekker met asperges, aardbeien, spinazie en vele andere groente en fruit. Nu op z'n lekkerst!

Bekijk assortiment

 

Nieuwe wokgroente en sauzen

Wokken is een techniek op zich, maar moeilijk is het niet. Met de juiste ingrediënten en pan kom je al een heel eind. Wok het lekkerste van Azië op tafel met onze nieuwe wokgroente en -sauzen.

Bekijk het hele assortiment

 

Gratis bezorging of ophalen

Deze week ontvang je 100% korting op de servicekosten bij aankoop van 2- 4 packs Coca-Cola of 3 Arla Apetina producten. Alleen geldig als je jouw bestelling op woensdag 1, donderdag 2 of zaterdag 4 juni, thuis laat bezorgen of ophaalt bij een Pick Up Point.

Bekijk actie Coca Cola

Bekijk actie Arla

 

Laatste week! Wissel je volle Efteling spaartkaart in voor 10 euro korting

Verzilver je volle spaarkaart(en) alleen deze week nog bij Albert Heijn in de winkel. Per volle spaarkaart ontvang je 10 euro op de entree van de Efteling. Volle AH Eftelingspaarkaarten kun je t/m 5 juni 2016 alleen aan de kassa van AH-winkels verzilveren. De bij AH verzilverde Eftelingtickets zijn geldig t/m 31 oktober 2016.

Efteling actie

Extra voordelig Opel Private Lease vanaf 179 euro

Wil je graag rijden in de nieuwste modellen van dit moment en je geen zorgen maken over kosten voor reparatie en onderhoud? Ontdek dan het gemak van Private Lease! Jij rijdt voor een vast bedrag per maand, inclusief wegenbelasting en verzekeringen, in een nieuwe Opel.

Bekijk actie

 

Win een reis naar Florence

Onze koelverse pizza's zitten in een nieuw jasje en een verbeterde receptuur met minder zout. Proef hem nu en maak kans op een weekendtrip naar Florence voor 2 personen, door jouw pizzamoment te delen via social media.

Bekijk de actie

 

Online Wijnmarkt

Begin je zomer goed met een van deze 3 heerlijke zomerse wijndozen. Wees er snel bij, want OP=OP!

Bekijk de actie

 

Sweet Eve framboos winnaar 'Beste AGF Product van het Jaar 2015-2016'

Vorig jaar nog werden de Sweet Eve aardbeien bekroond tot 'Beste AGF Product van het Jaar 2014-2015'. Dit jaar zijn het de Sweet Eve frambozen die met gepaste trots de titel mogen dragen.

De Sweet Eve framboos is net als de Sweet Eve aardbei in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Van april t/m november zijn ze de framobzen het lekkerst. In deze periode worden ze namelijk dagelijks vers voor je geplukt.

Bestel ze online

Speciaal Ramadan assortiment

Vanaf maandag 30 mei t/m zondag 10 juli hebben wij een speciaal assortiment voor Ramadan in een aantal winkels. Wel zo makkelijk, omdat je dan alle producten voor Ramadan in 1x in huis kan halen.

Bekijk deelnemende winkels

 

Openmaakinstructie nabestelling koksmessen vivo I Villeroy & Boch Group

Heb jij vivo I Villeroy & Boch Group bestek nabesteld en heb je ook de koksmessen toegevoegd? Dan is de kans groot dat je binnenkort de levering binnenkrijgt. Omdat de messen vlijmscherp zijn, willen we je erop wijzen goed op te letten bij het openmaken.

Bekijk openmaakinstructie

Spaar alle 8 draakjes

Bij aankoop van een AH Aardbeienyoghurt ontvang je gratis (zolang de voorraad strekt) een Sjakie Drakie figuur. Spaar ze alle 8 en maak direct kans op 1 van 100 reuzen draken door het gouden ei te vinden.

Bekijk actie