Acties en laatste nieuws

Groente en fruit van het seizoen, nu op z'n lekkerst!

Het is een heerlijk seizoen vol verse producten, net van het land. Het is nu hét moment om te genieten van bijvoorbeeld paprika's, aardbeien, witte asperges van eigen bodem.

Ontdek het assortiment

Lever alleen nog deze week je volle spaarkaart in voor het 2e kaartje gratis!

Heb je volle spaarkaarten voor Sterren musicals? Lever deze dan in bij de kassa van jouw AH-winkel. Je ontvangt dan een voucher met unieke code waarmee je via ah.nl elke 2e kaart gratis kan bestellen. Let op! Inwisselen volle spaarkaarten kan t/m zondag 31 mei!

Alles over deze actie

Volle Efteling-spaarkaart? Vergeet 'm niet te verzilveren!

Heb je nog volle Efteling-spaarkaarten? Verzilveren kan nog t/m zondag 7 juni 2015. Je ontvangt dan 10 euro korting op een dag vol avontuur.

Alles over deze actie

AH Biologisch genomineerd voor VROUW Awards 2015

De lezers van Vrouw magazine en de bezoekers van vrouw.nl bepalen wie er met een felbegeerde award naar huis gaat. Wil jij dat wij dat zijn? Stem dan op AH Biologisch in de categorie eten. Stemmen kan t/m 15 juni.

Stem nu

Gratis bezorging bij Iglo roerbaksensaties

Deze week ontvang je 100% korting op de servicekosten bij aankoop van 3 verpakkingen Iglo roerbaksensaties. Geldig als je jouw bestelling thuis laat bezorgen of ophaalt bij een Pick Up Point op wo. 27, do. 28 mei za. 30 mei 2015.

Bekijk de actie

Voordelig Jamie Oliver servies

Nu exclusief bij AH het Jamie Oliver Waves-servies met 50% korting en met Air Miles extra korting. Het servies is verkrijgbaar van 11 mei t/m 7 juni 2015 in bijna alle AH-winkels en online, zonder Air Miles korting.

Jamie Oliver servies

Microsoft Lumia 435 smartphone met Air Miles-korting

Van 26 t/m 31 mei koop je bij Albert Heijn de Microsoft Lumia 435 smartphone. De mobiele telefoon heeft een 4" touchscreen met Dual Core 1.2 GHz-processor. Inclusief AH Mobiel simkaart met 5 euro beltegoed. Nu voor 79.00 en bij jouw AH-winkel voor 49.00 + 3000 Air Miles.

Meer over deze Air Miles actie

Blog 365 boodschappen

Dagelijks vind je op 365 boodschappen een nieuw portret met een verhaal. En je krijgt meteen het favoriete recept van de gefotografeerde klant(en). Een leuke manier om onze klanten te ontmoeten!

Volg hier 365 boodschappen

Nieuwste AllesVoor tijdschrift

Deze maand in het gratis tijdschrift van Albert Heijn en bol.com alles voor een dagje eropuit. Dagje weg in Nederland * Voorjaarsproof van top tot teen * Broodtrommelfun (5 ideeën) * Zelf maken voor Koningsdag (en verkopen!).

Blader door AllesVoor

20% op alle telefoonhoesjes en posters

Wil je een originele telefoon? Laat dan je foto op een hoesje maken. Wordt ie ook meteen beschermd tegen stoten. En laat je mooiste foto op een poster maken voor aan de muur. Beide t/m 31 mei met 20% korting.

AH Fotoservice

AH Stomerijservice: 2e pantalon halve prijs

Heeft jouw AH-winkel een Stomerijservice? Neem dan je pantalons mee als je boodschappen gaat doen, want van 25 mei t/m 21 juni betaal je voor de 2e pantalon de halve prijs!

Naar AH Stomerijservice

Wegens succes verlengd! AH Kinderyoghurt: spaar alle Glowies

Sinds 1 september 2014 kun je sparen voor nieuwe figuurtjes. In de AH Kinderyoghurt aardbei met verrassing vind je Glowies. Elke Glowy heeft een eigen karakter. Deze actie loopt t/m 15 juni 2015. Op=op.

Naar de actie

THT, TGT-datum... Wat betekent dat?

Op verpakkingen kunnen 2 soorten houdbaarheidsdatums staan, ten minste houdbaar tot (THT) en te gebruiken tot (TGT). Ze lijken op elkaar, maar zijn zeker niet hetzelfde. Maar wat is dan het verschil?

Alles over houdbaarheid

Pas op voor nepacties

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail of SMS die niet afkomstig zijn van Albert Heijn. Veelal wordt hierin een waardebon aangeboden van Albert Heijn ter waarde van €100, €250 of €500. In deze zogenaamde 'phishing-acties' wordt onze naam en logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Deel hier niet aan mee, het gaat om oplichterij.

Lees verder