Acties en laatste nieuws

Alleen deze week Hamsterééééén

Deze week weer heel veel producten waarbij je de 2e gratis of 50% korting krijgt. Kom snel naar de winkel en zorg dat je geen aanbieding mist.

Naar Bonus

Spaar nu voor luxe bestek of koksmessen

Je kunt nu exclusief bij AH sparen voor elegante, stijlvolle bestek of vlijmscherpe messen van vivo l Villeroy & Boch Group. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je 1 AH Mes & Bestekzegel. Sneller sparen? Let op de Bonusaanbiedingen met extra spaarzegels.

Alles over deze spaaractie

Verzilveren Postcode Loterij cadeaukaart verlengd t/m 17 okt.

De 'Doe Maar Lekker Duurzaam'-actie is verlengd. Deelnemers van de Nationale Postcode Loterij die een cadeaukaart twv. 12.50 euro thuis hebben ontvangen, kunnen hun geactiveerde kaart in de AH-winkels verzilveren t/m 17 oktober.

Meer informatie

Iedereen is er gek op

We laten je graag zien waar onze favoriete producten vandaan komen en met liefde gemaakt worden. Bijvoorbeeld onze trots Zaanlander kaas, verse stroopwafels en Perla koffie. Maak kennis met producten waar iedereen gek op is.

Ontdek de producten

Gratis bezorging bij boeren- en/of geitenkaas of Capri-Sun

Deze week ontvang je 100% korting op de servicekosten bij aankoop van 2 stukken boeren- en/of geitenkaas of 3 Capri-Sun 10-packs. Alleen geldig als je jouw bestelling deze week thuis laat bezorgen of ophaalt bij een Pick Up Point.

Bekijk actie kaas

Bekijk actie Capri-Sun

NIEUW: Allerhande Box

Een maaltijdbox vol verse ingrediënten en recepten voor 3 heerlijke, gevarieerde maaltijden. De box is te verkrijgen in een 2 persoons en 4 persoons variant. Je bestelt de Allerhande Box online en wij bezorgen hem gratis bij je thuis op het moment van jouw keuze. En extra handig: laat bij je bestelling je overige boodschappen makkelijk meebezorgen!

Bekijk de maaltijdbox

Verkiezing Product van het Jaar gestart!

Beste Product van het Jaar is een groot consumentenonderzoek waarbij consumenten bepalen wat de beste producten zijn. De winnaar krijgt een jaar lang de titel 'Beste Product van het Jaar' 2015-2016. Albert Heijn heeft 21 producten naar voren geschoven als mogelijke kanshebbers en natuurlijk hopen wij ook op jouw stem!

Stem op je favoriete AH-product(en)

Wij zijn genomineerd

Help ons de beste en populairste website in de categorie Shopping te worden! Dit jaar zijn er voor de stemmers weer leuke prijzen te winnen: 1x Samsung Ultra HD TV, 2x Apple Watch Sport Edition en 5x AKG koptelefoons.

Stem op ons

Lekker naar school

In de pauze verdien je wat lekkers. Bij Albert Heijn vind je meer dan 400 producten waarmee je van de pauze een feestje maakt. Vol fruit, groente en heel veel afwisseling.

Lekkere pauzehapjes

28-dagen-menu van Allerhande

Ben je ook weer toe aan een wat gezonder leven? Doe dan mee aan de #28dagengoedvoorje challenge. Elke dag een gezond menu van ontbijt tot diner. Volg Allerhande op Facebook en Instagram voor tips en tricks voor een gezonde leefstijl. Waar wacht je op?

Doe nu mee

Dubbel feest voor ah.nl

ah.nl heeft maar liefst twee Awards in de wacht gesleept. Zo zijn wij door onze klanten beloond met een Webshop Award in de categorie Supermarkten en mogen we ons Logistieke Webshop van het jaar noemen. Een geweldige prestatie waar we enorm trots op zijn.

Lekker uit eten

Met je volle spaarkaart krijg je een 2e driegangenmenu gratis bij een restaurant naar keuze. De volle spaarkaarten kun je t/m 31 januari 2016 verzilveren. Bekijk de deelnemende restaurants en reserveer. Eet smakelijk!

Deelnemende restaurants

Nieuwste AllesVoor tijdschrift

De vakantie is voorbij en we gaan weer fris en fruitig naar werk en school. Ga fluitend aan de slag met leuke tips uit het nieuwste AllesVoor tijdschrift.

Bekijk tijdschrift AllesVoor

Blog 365 boodschappen

Dagelijks vind je op 365 boodschappen een nieuw portret met een verhaal. En je krijgt meteen het favoriete recept van de gefotografeerde klant(en). Een leuke manier om onze klanten te ontmoeten!

Volg hier 365 boodschappen

20% korting op alle wanddecoratie

Profiteer van deze aanbieding en geef je mooiste foto's een plekje op de muur. Deze actie is geldig bij bestellingen geplaatst tussen 5 oktober t/m 1 november 2015.

AH Fotoservice voordeelacties

AH Stomerijservice: 2 colberts en 1 pantalon met korting

Laat nu 2 colberts en 1 pantalon stomen voor 15.90 in plaats van 22.35 euro. Deze actie is geldig van 14 september t/m 11 oktober 2015. Uitgezonderd suède, leder en gala.

Naar AH Stomerijservice

Spaar alle Badeendjes en maak kans op reuze badeend

Je kunt tot 31 december sparen voor nieuwe figuurtjes. In de AH Kinderyoghurt aardbei met verrassing vind je nu Badeendjes (op=op). In het toetje zit ook een tekening. Hiermee maak je kans om een reuze badeend te winnen.

Naar de actie

Veel plezier in de Efteling!

De spaaractie voor 10 euro korting op de Efteling is afgelopen. De AH Eftelingtickets zijn geldig t/m 1 november 2015. Met de kaarten hoef je straks niet in de rij te staan bij de kassa. Je kunt meteen doorlopen naar de controlepoorten.

Efteling actie

THT, TGT-datum... Wat betekent dat?

Op verpakkingen kunnen 2 soorten houdbaarheidsdatums staan, ten minste houdbaar tot (THT) en te gebruiken tot (TGT). Ze lijken op elkaar, maar zijn zeker niet hetzelfde. Maar wat is dan het verschil?

Alles over houdbaarheid

Pas op voor nepacties

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail, SMS en nu ook WhatsApp die niet afkomstig zijn van Albert Heijn. Veelal wordt hierin een waardebon aangeboden van Albert Heijn ter waarde van €100, €250 of €500. In deze zogenaamde 'phishing-acties' wordt onze naam en logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Doe hier niet aan mee, het gaat om oplichterij.

Lees verder

Nieuw op ah.nl?

Maak gratis een Mijn ah.nl profiel aan als je online boodschappen wilt bestellen.

Maak je profiel aan