Bestel nu online, dan hoef je niet zelf te sjouwen

Laat al je Hamsterboodschappen thuisbezorgen of haal ze op bij één van de Albert Heijn Pick Up Points.

Bestel online

Gratis bezorging bij aankoop 2 kratten Amstel Radler

Bij aankoop van 2 kratten Amstel Radler worden je boodschappen gratis thuisbezorgd op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Indien je 1 krat Amstel Radler koopt, krijg je 50% korting op de servicekosten.

Naar de bezorg-actie

AllesVoor: een superslim studiejaar

De nieuwste editie van de AllesVoor-gids is voor studenten. Of je nu thuis woont of op kamers, deze 'special edition' is niet te missen voor wie aan een nieuwe opleiding begint of al studeert. Inclusief slimme bespaartips.

Bekijk de gids online

50% korting op een AH Lasagnepakket

Gek op lasagne? Met onze speciale AH Facebook-coupon ontvang je nu 50% korting op een AH Lasagnepakket. Lever de coupon in en betaal 1.84 in plaats van 3.69 euro. Deze actie loopt t/m 7 september 2014.

Naar de coupon

AH Fotoservice: 20% korting Foto op posterpapier

Pak eens uit met een grote poster van 60x60 cm of één van 100x150 cm. Je onvangt nu 20% korting op een foto op posterpapier bijv. formaat 20 x 30 cm, per stuk van 5.49 voor 4.39 euro. Deze actie is geldig bij bestellingen geplaatst tussen 11 augustus t/m 7 september 2014.

AH Fotoservice acties

AH Stomerijservice: 25% korting op slaapzakken

Terug van kamperen? Laat nu je slaapzakken stomen met 25% korting. Je betaalt dan 10.88 in plaats van 14.50 euro. Deze actie is geldig van 11 augustus t/m 7 september 2014.

AH Stomerijservice

Albert Heijn XL de beste supermarkt van Nederland!

In het GfK zomerrapport 2014 staan onze AH XL-winkels weer op 1! Onze klanten geven onze XL-winkels een hoge waardering voor de netheid in de winkels en de aanwezigheid van artikelen. En zelfs de hoogste waardering voor de ruime keuze in artikelen en een goede versafdeling. Daar zijn we trots op. En daar willen we onze klanten voor bedanken.


Spaar voor jouw unieke cadeaubox met persoonlijke flesjes

Hét cadeau voor een verjaardag, felicitatie, bedankje of barbecue. Spaar via de actieverpakkingen Coca-Cola 4-pack 1.5 liter fles of 6-pack 0.33 liter blik, alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn. De actie loopt t/m 30 september 2014, zolang de voorraad strekt (op=op).

Meer over de Coca-Cola actie

AH Kinderyoghurt: spaar alle Glowies

Vanaf 1 september kun je sparen voor nieuwe figuurtjes. In de AH Kinderyoghurt aardbei met verrassing vind je Glowies. Elke Glowy heeft een eigen karakter. Deze actie loopt tot 1 april 2015. Op=op.

Naar de actie

Hele dag onbeperkt treinen voor €17

Bij AH kon je t/m 27 juli 2014 een Dagkaart kopen voor 17 euro in plaats van 50.80 euro. De e-ticket Dagkaart van NS is te gebruiken in de 2e klas van 14 juli t/m 12 oktober 2014. Reizen is toegestaan op maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur en in het weekend de hele dag.

Naar de NS-actie

Jamie Oliver servies in pastelkleuren

De kommen en bekers van het Wavesservies van Jamie Oliver zijn nu ook verkrijgbaar in prachtig pastel. Met het Jamie Oliver servies staan al je gerechten prachtig op tafel. Het servies is voor een mooie actieprijs en met extra Air Miles korting verkrijgbaar.

Bekijk Jamie Oliver servies

Met het hele gezin naar de Efteling

Je verzilverde Efteling tickets zijn geldig t/m 5 november 2014. Maak er een mooie dag van met het hele gezin.

Naar de actievoorwaarden

Pas op voor nepacties

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail of SMS die niet afkomstig zijn van Albert Heijn. Veelal wordt hierin een waardebon aangeboden van Albert Heijn ter waarde van €100, €250 of €500. In deze zogenaamde 'phishing-acties' wordt onze naam en logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Deel hier niet aan mee, het gaat om oplichterij.

Lees verder

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.