Acties en laatste nieuws

Nog 1 week Hamsteren

Zijn je voorraadkasten al lekker vol? Misschien kun je nog een beetje ruimte maken, want deze week kun je nog één week flink inslaan. Dus zorg dat je geen aanbieding mist.

Alle Bonusaanbiedingen

NIEUW: Allerhande Box

Een maaltijdbox vol verse ingrediënten en recepten voor 3 heerlijke, gevarieerde maaltijden. De box is te verkrijgen in een 2 persoons en 4 persoons variant. Je bestelt de Allerhande Box online en wij bezorgen hem gratis bij je thuis op het moment van jouw keuze. En extra handig: laat bij je bestelling je overige boodschappen makkelijk meebezorgen!

Bekijk de maaltijdbox

Groente en fruit op z'n lekkerst

Albert Heijn heeft een heerlijk assortiment aan verse groente en fruit. Het zoete zomerfruit is nu het allerlekkerst. Geniet bijvoorbeeld van heerlijke pruimen, aubergines, zoete puntpaprika's en rode druiven.

Proef ons assortiment

Kassakorting met Air Miles

Van 24 augustus t/m 6 september 2015 ontvang je 5 euro kassakorting als je 1000 Air Miles inwisselt. Je kunt meerdere keren Air Miles inwisselen, zolang je aankoopbedrag maar 20 euro of meer is.

Bekijk de actievoorwaarden

Klaar voor een gezonde start

Het wordt weer tijd om lunchtrommels te maken. Albert Heijn heeft meer dan 400 gezonde producten voor een gevarieerde lunch en leuke pauzehapjes. Met deze producten maak je de lunchtrommel nog lekkerder, verrassender en gezonder.

Alles voor de lunchtrommel

Lekker uit eten

Met je volle spaarkaart krijg je een 2e driegangenmenu gratis bij een restaurant naar keuze. De volle spaarkaarten kun je t/m 31 januari 2016 verzilveren. Bekijk de deelnemende restaurants en reserveer. Eet smakelijk!

Deelnemende restaurants

Hele dag treinen in Nederland

Met je gekochte dagkaart van 17 euro reis je doordeweeks vanaf 09.00 uur en in het weekend de hele dag. De dagkaart is te gebruiken t/m 4 oktober 2015.

Naar de NS-actie

Nieuwste AllesVoor tijdschrift

De vakantie is (bijna) voorbij en het wordt weer tijd om terug te gaan naar werk en school. Ga fluitend aan de slag met leuke tips uit het nieuwste AllesVoor tijdschrift.

Bekijk tijdschrift AllesVoor

Blog 365 boodschappen

Dagelijks vind je op 365 boodschappen een nieuw portret met een verhaal. En je krijgt meteen het favoriete recept van de gefotografeerde klant(en). Een leuke manier om onze klanten te ontmoeten!

Volg hier 365 boodschappen

20% korting op alle standaardfoto's en canvassen

Profiteer nu van de voordeelacties bij AH Fotoservice. Van 3 augustus t/m 6 september ontvang je 20% korting als je jouw allermooiste foto's laat afdrukken op alle standaardformaten en op alle canvassen.

AH Fotoservice voordeelacties

AH Stomerijservice: 25% korting op slaapzakken

Terug van vakantie? Laat dan nu je slaapzakken stomen met 25% korting. Deze actie is geldig van van 17 augustus t/m 13 september.

Naar AH Stomerijservice

Spaar alle Badeendjes en maak kans op reuze badeend

Je kunt tot 1 september sparen voor nieuwe figuurtjes. In de AH Kinderyoghurt aardbei met verrassing vind je nu Badeendjes (op=op). In het toetje zit ook een tekening. Hiermee maak je kans om een reuze badeend te winnen.

Naar de actie

Veel plezier in de Efteling!

De spaaractie voor 10 euro korting op de Efteling is afgelopen. De AH Eftelingtickets zijn geldig t/m 1 november 2015. Met de kaarten hoef je straks niet in de rij te staan bij de kassa. Je kunt meteen doorlopen naar de controlepoorten.

Efteling actie

THT, TGT-datum... Wat betekent dat?

Op verpakkingen kunnen 2 soorten houdbaarheidsdatums staan, ten minste houdbaar tot (THT) en te gebruiken tot (TGT). Ze lijken op elkaar, maar zijn zeker niet hetzelfde. Maar wat is dan het verschil?

Alles over houdbaarheid

Pas op voor nepacties

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail, SMS en nu ook WhatsApp die niet afkomstig zijn van Albert Heijn. Veelal wordt hierin een waardebon aangeboden van Albert Heijn ter waarde van €100, €250 of €500. In deze zogenaamde 'phishing-acties' wordt onze naam en logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Doe hier niet aan mee, het gaat om oplichterij.

Lees verder