Over Albert Heijn

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar

We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die je vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft. Ons huismerk AH Excellent biedt een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Persberichten

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Albert Heijn? Blader door onze Persberichten en zoek een beeld in onze Mediatheek .

Handige Diensten

Wist je dat je bij Albert Heijn ook terecht kunt voor fotoproducten en mobiele telefonie? En ook voor het versturen van pakketten, de stomerij en kaartjes voor de leukste attractieparken?

Alles over onze services

Altijd een winkel in de buurt

Met ruim 850 vestigingen in Nederland, 25 in België en onze online winkel met bezorgservice en meer dan 35 Pick Up Points, is er altijd een winkel bij je in de buurt.

Lees alles over onze winkels

Online bestellen

Onze online winkel is de grootste winkel die we hebben: in een handomdraai bestel je uit het hele assortiment van AH en een groot deel uit het assortiment van Etos en Gall&Gall en laat je je boodschappen handig thuisbezorgen tot in de keuken. Of je haalt ze op bij een van de Pick Up Points.

Lees alles over online bestellen

Ieder zijn eigen merk

Allemaal hebben ze de kwaliteit die thuishoort bij Albert Heijn. Toch geven ze elk een eigen antwoord op de wensen van onze klanten.

Lees alles over onze merken

Heb jij ook hart voor onze klanten?

Bij Albert Heijn werken we hard voor onze klanten. Wil je je ook inzetten voor de beste supermarkt van Nederland?

Kom dan bij ons werken

128 jaar geschiedenis

De Albert Heijn-winkels zoals je die nu kent, zijn voortgekomen uit een klein kruidenierswinkeltje dat ooit in Oostzaan stond. Het begon allemaal toen de 21-jarige Albert Heijn de winkel van zijn vader overnam, in 1887.

Onze complete geschiedenis sinds 1887

Met kleine stapjes grote resultaten halen

Met z'n allen iedere keer een beetje meer doen. Zo kunnen we iedere keer een beetje meer bereiken. Voor het milieu, onze gezondheid, voor eerlijke producten, voor het welzijn van dieren, of voor de buurt. En door al dat 'meer doen' krijgt een groot woord als 'duurzaamheid' ineens een eigen plekje in ons dagelijkse leven.

Doet u mee met meer doen?

AH kwaliteit

We stellen zeer hoge eisen aan onze verse producten. Of het nu gaat om vlees, vis, kaas, groente of fruit, alle producten moeten aan onze maatstaven voldoen. Door intensief met telers en leveranciers samen te werken, kunnen we het beste bieden. Ook onze Eigen Merk houdbare producten voldoen aan strenge eisen. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het product, dan geldt onze onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie.

Contact

Albert Heijn BV. Provincialeweg 11 1506 MA Zaandam

Albert Heijn BV. Postbus 3000 1500 HA Zaandam

Bel gratis: 0800-0305 Bestel je online, dan zijn we bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 23:00 uur. Voor winkelvragen zijn we bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur. KvK 35012085 BTW NL002230884b01 e-mailadres: info@ah.nl