Tor­til­la­wrap met ha­ring

De haring geeft dit Mexicaanse gerecht een Hollandse twist.

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht De haring geeft dit Mexicaanse gerecht een Hollandse twist. 4 personen
3 25

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de groenten in 4 min. knapperig. Voeg de cherrytomaten toe en bak nog 4 min.
  2. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosuitjes in schuine stukjes. Schep de haring met de tomatensaus en ⅔ van de bosui door de groenten.
  3. Schep de groenten met de haring op de wraps. Bestrooi met de kaas en peper. Rol op en leg op de borden. Strooi er de rest van de bosui over.

combinatietip:

Lekker met een frisse salade van ijsbergsla en yoghurtdressing

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 39 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 1.495 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Tortillawrap met haring

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tor­til­la­wrap met ha­ring

1
1
  • 250 g cherrytomaten

Halveer de cherrytomaten.

2
2
  • 2 el zonnebloemolie
  • 400 g Mexicaanse roerbakmix

Verhit de olie in een hapjespan. Bak de groenten in 4 min. knapperig. Voeg de cherrytomaten toe en bak nog 4 min.

3
3
  • 8 tortillawraps

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4
4
  • 3 bosuitjes

Snijd de bosui in schuine stukjes.

5
5
  • 400 g haringfilets in milde tomatensaus

Schep de haring met de tomatensaus en ⅔ van de bosuitjes door de groenten.

6
6
  • 100 g geraspte jonge kaas

Schep de groenten met de haring op de wraps. Bestrooi met de kaas en peper. Rol op en leg op de borden.

7
7

Strooi er de rest van de bosui over.

combinatietip:

Lekker met een frisse salade van ijsbergsla en yoghurtdressing

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.