Fusilli met gehaktballetjes en courgette
Pasta met balletjes en frisse tomaatstukjes.
650 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 gram fusilli
fusilli
2 tenen knoflook
knoflook
2 eetlepel traditionele olijfolie
traditionele olijfolie
12 lichtgekruide runderballetjes
lichtgekruide runderballetjes
2 courgettes
courgettes
95 gram rode pesto
rode pesto
800 gram gepelde tomaten in blik
gepelde tomaten in blik
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2015 nr. 01 - Lekker besparen
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de balletjes toe en bak in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin.
Snijd ondertussen de courgettes in lange repen en vervolgens in stukjes. Voeg met de pesto toe aan de balletjes en bak al omscheppend 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en warm 4 min. mee. Plet de tomaten ondertussen met een lepel en meng met de pasta.
- combinatietipLekker met basilicum.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Fusilli met gehaktballetjes en courgette
Pasta met balletjes en frisse tomaatstukjes.

hoofdgerecht
4 personen
650 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de balletjes toe en bak in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin.
Snijd ondertussen de courgettes in lange repen en vervolgens in stukjes. Voeg met de pesto toe aan de balletjes en bak al omscheppend 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en warm 4 min. mee. Plet de tomaten ondertussen met een lepel en meng met de pasta.
combinatietip:Lekker met basilicum.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g fusilli
2 tenen knoflook
2 el traditionele olijfolie
12 lichtgekruide runderballetjes
2 courgettes
95 g rode pesto
800 g gepelde tomaten in blik




