Fusilli met gehaktballetjes en courgette

Pasta met balletjes en frisse tomaatstukjes.

650 kcal

15 min. bereiden

2.6/5

(166)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram fusilli

    fusilli

  • 2 tenen knoflook

    knoflook

  • 2 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 12 lichtgekruide runderballetjes

    lichtgekruide runderballetjes

  • 2 courgettes

    courgettes

  • 95 gram rode pesto

    rode pesto

  • 800 gram gepelde tomaten in blik

    gepelde tomaten in blik

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de balletjes toe en bak in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin.

  3. Snijd ondertussen de courgettes in lange repen en vervolgens in stukjes. Voeg met de pesto toe aan de balletjes en bak al omscheppend 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en warm 4 min. mee. Plet de tomaten ondertussen met een lepel en meng met de pasta.

  • combinatietipLekker met basilicum.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Wat vond je van dit recept?

Fusilli met gehaktballetjes en courgette

Pasta met balletjes en frisse tomaatstukjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig