Fu­sil­li met spi­na­zie en worst­jes

(100)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 100

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 el olie in een hapjespan. Bak het spek 4 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min mee.
  2. Voeg het blik tomaten toe. Druk de tomaten klein met een spatel. Doe de rozijnen erbij. Voeg de spinazie in 4-5 porties toe en laat al omscheppend slinken. Warm nog 2 min. door.
  3. Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de lamsworstjes met de rest van de olie. Gril ze in 6-8 min. bruin en gaar, keer ze regelmatig.
  4. Schep de pasta door de tomatensaus. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta in 4 diepe borden en leg er de worstjes bij.

Tip:

Rozijnen zijn ook lekker in kippilav. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.