Voorraad aanvullen kost tijd

In deze roerige tijd willen we jou als klant bedanken voor het vertrouwen. Boodschappen doen is nu anders dan je gewend bent.

We doen er alles aan om samen met onze medewerkers, leveranciers en chauffeurs onze winkels zo goed mogelijk gevuld te houden en jouw online bestelde boodschappen thuis te bezorgen.

Het kan voorkomen dat een product tijdelijk niet in beschikbaar is, waaronder de Bonusaanbiedingen. De vraag is groot en we hebben wat meer tijd nodig om winkels weer goed gevuld te krijgen. Ook online kan het zijn dat het iets langer duurt tot dat alle producten weer beschikbaar zijn. Dank voor je begrip.

Onze distributiecentra liggen vol, dus we adviseren iedereen hun dagelijkse boodschappen op normale wijze te doen.

Hoe het kan dat sommige schappen toch leeg zijn terwijl onze distributiecentra vol liggen? Dat leggen we je graag uit in de volgende video:

Ook jij kan helpen!

Doe boodschappen zoals je deze normaal ook doet, wees lief voor elkaar en houd de aankopen van houdbare producten zoals zeep, handgel, toiletpapier en pasta beperkt. Zo zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk klanten hun dagelijkse producten kunnen kopen.