AH Slim Only: jij bepaalt!

Bellen, sms'en en internetten: met AH Slim Only stel je zelf je ideale bundelmix samen. En met de handige AH Slim Only app kun je altijd en overal je tegoed inzien, nieuwe bundels aanschaffen en direct betalen via iDEAL. Liever automatisch afrekenen? Dat kan met SlimBetalen. Jij bepaalt!

AH Slim Only opwaarderen

Waarom slim?

  • Supervoordelig op het KPN netwerk

  • 100% controle met de slimme app

  • Geen contract en geen kosten achteraf

Klik hier om op te waarderen

Slim Only App gemak

Met Slim Only kan je snel en eenvoudig bundels aanschaffen. Daarnaast ontvang je meldingen over je verbruik en de houdbaarheid van de bundels. De betaling van de nieuwe bundels gaat via iDeal of automatisch met SlimBetalen.

Wat heb je nodig?

  • Een smartphone met Android (2.3 of hoger), Apple iOS (5.0 of hoger), RIM's BlackBerry OS (5.0 of hoger) of Windows Phone (7.1 of hoger)

  • De AH Slim Only simkaart uit het startpakket

  • De gratis AH Slim Only app

  • Een Nederlandse betaalrekening met internetbankieren

Overstappen naar Slim Only

Ik zit bij een andere provider

Bestel het AH Slim Only startpakket. Na het ontvangen van het startpakket kun je het nummerbehoudformulier invullen. Albert Heijn regelt dan dat je je oude nummer kunt behouden.

Ik heb AH prepaid

Als klant van AH prepaid kun je direct overstappen op AH Slim Only. Als je de AH Slim Only app installeert op je smartphone, neemt de app je 06-nummer automatisch mee. Je hoeft dus geen nieuw startpakket aan te schaffen!

Losse bundels voor bellen, sms'en en internetten

Met AH Slim Only stel je zelf je ideale bundelmix samen. Bel je veel? Kies dan een belbundel die daar bij past. En dat kan natuurlijk ook voor internetten en SMS'en. Zo betaal je nooit te veel! Om toegang te krijgen tot het supersnelle 4G netwerk heb je een losse 4G Internetversneller bundel nodig. De kosten voor de 4G Internetversneller bedraagt 2.50 euro en is verkrijgbaar de Slim Only App.

Bekijk hier de bundels en tarieven

Nieuw bij AH Slim Only

Met een Combideal bel, SMS en internet je nog voordeliger! Je had al de vrijheid om zelf je ideale bundelmix samen te stellen. Nu kun je ook kiezen voor supervoordelige Combideals. Speciaal voor jouw gekozen bundels waarmee je voordeliger kan bellen, SMS'en en internetten!

Bekijk hier de aanbiedingen

Antwoord op je vragen

Werkt AH Slim Only op elk toestel?

AH Slim Only kan alleen gebruikt worden op een smartphone of tablet: Android smartphones / tablets, iPhones / iPads, Windows Phone / Windows Tablet, Blackberry phone / Playbook.

Ik heb al AH prepaid. Hoe stap ik over naar AH Slim Only?

Ben je al klant van AH Mobiel prepaid bellen? Dan kun je direct overstappen naar AH Slim Only. Je neemt ook je 06-nummer automatisch mee. Tijdens de installatie van de Slim Only App stap je vanzelf over naar de voordelige tarieven van AH Slim Only. Je hoeft hiervoor dus geen nieuw startpakket aan te schaffen. Je hebt wel een smartphone nodig om de app te kunnen downloaden en te installeren.

Hoe zet ik mijn mobiele nummer van een andere provider over naar AH Slim Only?

Bestel het AH Slim Only startpakket via Appie of haal het in één van onze AH-winkels. Zodra je het startpakket ontvangen hebt kan je nummerbehoudformulier invullen. Albert Heijn regelt dan dat je je oude nummer kunt behouden.

Hoe activeer ik mijn AH Slim Only startpakket?

Stop de AH Slim Only simkaart in je smartphone. Bel vervolgens 1244. Blijf aan de lijn totdat we melden dat de simkaart is geactiveerd. Je kan nu bellen en gebeld worden op het 06-nummer dat op het startpakket is vermeld.

Kan ik met AH Slim Only ook bellen in het buitenland?

Je kan AH Slim Only gewoon gebruiken in het buitenland. En met de EU-databundels kan je ook in Europa voordelig internetten. EU-databundels EU internet Weekbundel Data: 50 MB Prijs: 7.50 euro. Internet Maandbundel Data: 100 MB Prijs: 10.00 euro. Je kan de bundels met de AH Slim Only app bestellen. Een weekbundel is een week geldig vanaf het moment van aanschaf. Een maandbundel is een maand geldig vanaf het moment van aanschaf.

Hoe luister ik mijn voicemail af?

Inkomende gesprekken worden doorgeschakeld naar de voicemail als je mobiele telefoon uit staat, tijdelijk buiten bereik van het netwerk is of als je in gesprek bent. Als er een voicemailbericht is ingesproken, ontvang je hiervan gratis een SMS-melding. Voor het afluisteren of het instellen van je voicemail in Nederland: Mobiele telefoon: bel 1233, vaste telefoon: bel 0616001233 en log in met je 06-nummer en voicemailcode. Voor het afluisteren of instellen van voicemail in het buitenland: vaste of mobiele telefoon: bel 1233 of *123*1233# en log in met je 06-nummer en voicemailcode.

Hoe zet ik mijn voicemail aan of uit?

Je voicemail staat standaard aan. SMS"uit" naar 1233 om uit te zetten sms "ja" naar 1233 om weer aan te zetten Of bel 1200, kies 3, kies 1, toets uw 06-nummer in en sluit af met #.

Hoe blokkeer ik mijn toestel voor commerciële SMS-berichten?

Commerciële SMS-berichten blokkeren of deblokkeren is in Nederland centraal geregeld op www.smsdienstenfilter.nl. Hier kan je de commerciële SMS-blokkade instellen of juist opheffen.