Sappige details

Wij weten alles over onze houdbare sinaasappelsappen. Elke stap in de keten leggen we samen met onze partners Refresco en SIM vast met blockchaintechnologie. Dat begint al bij de sinaasappelplantages in Brazilië van LDC Juice en Citrosuco. Zo zijn we altijd op de hoogte van de arbeidsomstandigheden en de certificaten. Ook weten we alles over de vrucht, zoals de zoetheidsgraad en de oogstdatum.

Rainforest Alliance certificering

Ons houdbare sinaasappelsap komt van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. Dit betekent dat boeren duurzamere landbouwmethoden moeten volgen die het milieu en de natuur helpen te beschermen en de kwaliteit van het leven voor boerenfamilies helpen te verbeteren

Wil je dit sinaasappelsap- en blockchainproces van sap tot schap bekijken?

Dit doen wij samen met onze blockchainpartners

We maken onze voedselketens steeds transparanter. Hierdoor weten we wat er gebeurt en kunnen we je alles vertellen wat je over je product wilt weten. Door middel van blockchain, een technologie die elke stap in de keten vastlegt, is het mogelijk klanten te laten zien hoe en door wie deze producten gemaakt worden.

Albert Heijn heeft samen met Refresco, de producent van de houdbare sappen, en technologiepartner ImpactBuying belangrijke informatie in de keten vastgelegd. Dat begint bij de plantages in Brazilië van onze toeleveranciers Louis Dreyfuss Company (LDC) en Citrosuco in Brazilië, tot de flessen en pakken met sap in onze winkels liggen.