Boodschappen budgettips van... Nadeche

Je hebt vast gemerkt dat de supermarktprijzen de afgelopen tijd flink zijn gestegen. Wij geven je tips hoe je goedkoper je boodschappen kan doen. Laat je inspireren door de boodschappen en eetgewoonten van klanten en medewerkers van Albert Heijn: welke basics staan standaard op het boodschappenlijstje, wat is dé budgettip en wat moet je altijd in de Bonus kopen? Deze week… Nadeche

"Niks smaakt zo lekker als voordelig eten"

  • Naam: Nadeche Orie

  • Leeftijd: 25 jaar

  • Beroep: Content specialist bij Albert Heijn

Welke 5 basics zitten er elke week in jouw winkelmandje?

Mijn standaard wekelijkse boodschappen zijn eigenlijk altijd verse producten.

Wat is jouw boodschappen budgettip?

"Eigenlijk hebben we doordeweeks altijd te weinig tijd. Mijn boodschappen budgettip is daarom: mealpreppen! Snijd alles en doe alles in het weekend in bakjes, zodat je doordeweeks snel klaar bent, je een gezond maaltijd maakt én je nooit te veel (of te weinig) maakt. Door zelf koken bereikbaar en makkelijk te maken voorkom je dure uitgaves als bestellen, afhalen, of koken op basis van je honger op dat moment i.p.v. wat je nodig hebt."

Wat is je favoriete goedkope recept?

Eerlijk gezegd is dat de maaltijdsalade mozzarella. Maar anders maak ik heel graag geroosterde aubergine met miso en rijst.

Geroosterde aubergine met miso en rijst

Miso en aubergine zijn de beste vrienden, zeker als ze samen in de oven worden geroosterd. En vooruit, salade-ui en sesamzaad mogen ook bij het vriendengroepje.Bekijk het recept

Wat koop je altijd in de Bonus?

"Alles! Door groente, fruit en andere producten zoveel mogelijk in de Bonus te kopen blijf ik gevarieerd én low budget eten. Ik probeer echt zo veel mogelijk met de Bonus mee te kopen. Artikelen waarvan ik specifiek altijd kijk of ze in de Bonus zijn, Elvive shampoo en Elvive conditioner en Coca-Cola light."

Als je je hele leven nog maar 1 product mag eten, wat zou dat zijn?

"Ik noemde hem net ook al even.. Maar dat wordt dan toch echt de maaltijdsalade mozzarella."