Opperdepop: yoghurtijs met speculaas 2-4 jr
bewaar
bewaar

Opperdepop: yoghurtijs met speculaas 2-4 jr

De speculaaslaag maakt dit toetje lekker Hollands.

30 min. bereiden / 6 uur wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Klop de slagroom stijf in een kom. Schep de suiker en yoghurt erdoor. Verkruimel de speculaasjes met een deegroller tot fijn kruim. Strooi over de bodem van de vorm. Schep het yoghurtmengsel erop. Dek het yoghurtmengsel af met een deksel of vershoudfolie en laat in 6 uur bevriezen in de vriezer.

Neem het ijs 10 min. voor serveren uit de vriezer. Houd de onderkant van de vorm kort in heet water en keer het ijs op een schaal. Snijd het ijs in plakken en verdeel over 4 bordjes.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: yoghurtijs met speculaas 2-4 jr

De speculaaslaag maakt dit toetje lekker Hollands.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig