Dit zijn de Foodstars.

Je vindt ze in de supermarkten, koelkasten, fruitschalen en broodtrommels. Ze dagen je uit om net even wat vaker gezondere keuzes te maken en te ontdekken hoe lekker en leuk gezond(er) eten eigenlijk is. Iedere week is er 1 nieuwe kaartenset. In totaal kan je in 4 weken, 4 verschillende Foodstars kaartensetjes sparen. Met iedere aparte set kan je al de leukste spellen spelen en samen met de andere 3 sets ontdek je nóg meer spellen. En download (voor Apple of Android) ook de Foodstars app vol leuke en gezonde challenges om samen met je vrienden of gezin te spelen!
De Foodstars kaarten actie loopt van 7 september t/m 4 oktober 2020.

Gratis Foodstars vanaf €5 aan verse groente en fruit.

Bestel min. 5 euro aan verse groente en fruit en ontvang ook thuis de Foodstars kaartenset van deze week. OP=OP

De leukste games en challenges!

Kies één van de (te) gekke Foodstars challenges in de app of speel 1 van de spellen met de Foodstars kaartenset. Met 1 Foodstars kaartenset kan je al 1-3 spellen spelen. Heb je na 4 weken alle sets compleet? Dan kan je wel 6 spellen spelen!

Download de Foodstars app.

Ontdek ook de leukste challenges om je tanden in te zetten! Download de Foodstars app voor Apple of Android. En daag je vrienden en familie uit!

Of scan de QR-code.

Scan de QR-code door de camera van je telefoon op de QR-code te richten.

Alle 6 Foodstars kaartspellen op een rij.

Met 1 setje kan je al 1-3 spelletjes spelen. Met de andere sets kan je nog meer spellen ontdekken.

Zo word je kampioen in Foodstar Express

Bekijk video

Overnight oats voor een snelle ochtend.

Kinderen op tijd naar school en jezelf ook klaarmaken voor een nieuwe werkdag? ‘s Ochtends is er dus niet altijd heel veel tijd voor ontbijt. Dan zijn overnight oats de perfecte uitvinding! Zet het ’s avonds in de koelkast en doe er ‘s ochtends alleen nog wat stukjes appel en een schep yoghurt op en klaar! Een gezonde(re) start van de dag is het halve werk zeggen we dan. [advertentie]

Benodigheden

Waarom is groente en fruit zo belangrijk?

Het eten van groente en fruit heeft veel voordelen voor je gezondheid door de belangrijke voedingsstoffen die het bevat. Denk bijvoorbeeld aan vitamines, mineralen en voedingsvezels. Ieder groente- en fruitsoort heeft zo zijn eigen kwaliteit, waardoor het juist belangrijk is om te variëren. Lees meer over gezonde groentesoorten en gezonde fruitsoorten. Of bekijk andere gezonde blogs.

Koken = cool!

Kook jij weleens? Dan weet je dat wat je zelf maakt écht lekkerder is. Vind je al die recepten maar ingewikkeld? Dan heb je mazzel: in deze specials kids-editie staat alleen maar lekkere recepten, die je zelf heel gemakkelijk kan maken. Een beetje gezonder eten, dat kan namelijk iedereen!

Bekijk Allerhande Kids online
Samen aan de slag met de Octopizza.

Bekijk de video

,