Cur­ry­worst­jes

Deze chipolataworstjes gebakken in kerriepoeder doen het goed bij zuurkoolstamppot

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Deze chipolataworstjes gebakken in kerriepoeder doen het goed bij zuurkoolstamppot 4 personen
4 18

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een braadpan en fruit de kerriepoeder op laag vuur 1 min. Voeg de chipolataworstjes toe en laat in 8-10 min. gaar worden.

combinatietip:

Lekker bij zuurkoolstamppot.

serveertip:

Serveer met currysaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 280 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 788 mg
Tags
Ook te zien in

Curryworstjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cur­ry­worst­jes

1
1
  • 1 el kerriepoeder
  • 2 el olijfolie

Verhit de olie in een braadpan en fruit de kerriepoeder op laag vuur 1 min.

2
2
  • 5 chipolataworstjes

Voeg de chipolataworstjes toe en laat in 8-10 min. gaar worden.

combinatietip:

Lekker bij zuurkoolstamppot.

serveertip:

Serveer met currysaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.