Broc­co­li met ker­rie uit de wok

(96)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 96

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de broccoli in roosjes. Schil de stronk en snijd in blokjes. Kook in 3-4 min. beetgaar. Verwarm de olie in de wok en roer de kerriepoeder en chilipoeder erdoor. Snijd de ui in partjes en roerbak in 2-3 min. Giet de broccoli af en schep door de ui. Roerbak nog 2 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Broccoli met kerrie uit de wok

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broc­co­li met ker­rie uit de wok

1
1
  • 600 g broccoli

Snijd de broccoli in roosjes. Schil de stronk en snijd in blokjes. Kook in 3-4 min. beetgaar.

2
2
  • 3 el olijfolie
  • ½ el kerriepoeder
  • 1 mespunt chilipoeder
  • 2 uien

Verwarm de olie in de wok en roer de kerriepoeder en chilipoeder erdoor. Snijd de ui in partjes en roerbak in 2-3 min.

3
3

Giet de broccoli af en schep door de ui. Roerbak nog 2 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.