Noord­zee­tong met krui­den uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 230 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (20 x 30 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Bestrooi de vis aan beide zijden met peper en zout. Bestrijk de vis aan 1 kant met de helft van de crème fraîche. Leg ze met die kant naar beneden in de ovenschaal. Bestrijk de andere kant van de vis met de rest van de crème fraîche.
  2. Rasp de gele schil van de citroen. Meng het rasp met de peterselie, dille, bieslook, paneermeel en Parmezaanse kaas. Strooi over de vis. Verdeel de boter er in kleine stukjes over en bak de vis ca. 20 min. in de oven. Lekker met gekookte krieltjes, waar u de rest van de kruiden door kunt mengen.

Tip:

*Tijdelijk in assortiment in december.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.