Ome­let met groe­ne krui­den

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
2 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breek de eieren in een kom en klop los met 2 el water. Roer de kruiden erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe.
  2. Verhit de boter in een koekenpan. Giet, zodra de boter is gesmolten maar nog niet bruin is, de eieren in de pan. Laat de omelet op laag vuur 4 min. stollen. Keer de omelet en bak nog 2 min. Serveer met brood en een groene salade.

Tip:

Deze kruidencombinatie smaakt ook lekker als dressing door warme sperzieboontjes (meng met pittige mosterd en witte balsamicoazijn) of in een groene salade.

video

Ome­let bak­ken

Kookles - 04:14 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.