Ge­vul­de Ita­li­aan­se bol­len

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bovenste kapjes van Italiaanse bollen snijden en broodjes beetje uithollen. In koekenpan olie verhitten en paprika-ui-mix ca. 1 minuut bakken. Gehakt en Italiaanse kruiden toevoegen en geheel al omscheppend bakken tot gehakt rul en bruin is. Gehaktmengsel op smaak brengen met zout. Rucola in holtes van broodjes doen en gehaktmengsel erover verdelen. Kapjes brood erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 92 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.