Ita­li­aan­se bol met York­ham en zoe­te-ui­en­sa­la­de

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 2 personen
4 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en in flinterdunne plakjes schaven. Mayonaise en ui in kom door elkaar scheppen. Zoete uiensalade met zout en peper op smaak brengen.Italiaanse bollen halveren en met boter besmeren. Italiaanse bollen beleggen met rucola, Yorkham en zoete-uiensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.