Ge­vul­de Ita­li­aan­se bol­len

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren in ca. 7 minuten hard koken, laten afkoelen, pellen en in plakjes snijden. Kap van bollen snijden. Binnenzijde van bollen licht uithollen tot ca. 2 cm van rand. Tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in plakken snijden. Avocado schillen en vruchtvlees in plakken snijden. Helft van sandwichspread in bollen smeren. Rucola, kipfilet, ei, tomaten en avocado erover verdelen. Rest van sandwich-spread erover verdelen en afdekken met kapjes brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.