Penne met chorizo en doperwten
855 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
150 g
200 g
1
300 g
475 g
50 g
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 05 - Groen van eigen bodem
Kook in pan met ruim kokend water penne in 6 a 8 minuten beetgaar. Snijd chorizo in kleine stukjes. Bak zachtjes in wok chorizo in ca. 3 minuten. Pel en snipper ui en bak ca. 2 minuten met chorizo mee. Schep doperwten erdoor en voeg pasta saus toe. Breng aan de kook en laat saus ca. 5 minuten pruttelen. Schep af en toe om. Giet penne af en schep door chorizo saus. Schep pasta in twee diepe borden en strooi kaas erover.
Penne met chorizo en doperwten

hoofdgerecht
2 personen
855 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook in pan met ruim kokend water penne in 6 a 8 minuten beetgaar. Snijd chorizo in kleine stukjes. Bak zachtjes in wok chorizo in ca. 3 minuten. Pel en snipper ui en bak ca. 2 minuten met chorizo mee. Schep doperwten erdoor en voeg pasta saus toe. Breng aan de kook en laat saus ca. 5 minuten pruttelen. Schep af en toe om. Giet penne af en schep door chorizo saus. Schep pasta in twee diepe borden en strooi kaas erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
150 g volkoren penne rigate
200 g chorizoworsten aan een stuk
1 ui
300 g doperwten in pot
475 g verse rode paprika pastasaus
50 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
wok




