Snel­kook­saf­fraan­ri­sot­to met kip en cho­ri­zo

(114)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 114

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in blokjes. Verhit in een grote koekenpan olie en bak de kipblokjes in 3 min. rondom bruin. Snijd de chorizoworst in plakjes. Naar smaak peper en zout, ui en chorizo toevoegen aan de kip. Bak het geheel 7 min., regelmatig omscheppen. Snijd de geroosterde paprika in ringen. Schep het kipmengsel en paprika door de risotto en verwarm het gerecht door. Strooi de bieslook erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Snelkooksaffraanrisotto met kip en chorizo

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snel­kook­saf­fraan­ri­sot­to met kip en cho­ri­zo

1
1
  • 330 g Risotto alla Milanese
  • 400 g kipfilets

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in blokjes.

2
2
  • 2 el olijfolie

Verhit in een grote koekenpan olie en bak de kipblokjes in 3 min. rondom bruin.

3
3
  • 175 g uisnippers
  • 125 g chorizoworst

Snijd de chorizoworst in plakjes. Naar smaak peper en zout, ui en chorizo toevoegen aan de kip. Bak het geheel 7 min., regelmatig omscheppen.

4
4
  • 465 g geroosterde paprika's
  • 15 g bieslook

Snijd de geroosterde paprika in ringen. Schep het kipmengsel en paprika door de risotto en verwarm het gerecht door. Strooi de bieslook erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.