Kip­chi­li

(167)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 167

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes in 3 min. bruin. Bak de ui, komijn en paprika 2 min. mee.
  2. Voeg de gepelde tomaten toe en duw ze met een spatel klein. Schep de bonen met saus erdoor en verwarm de chili nog 5 min.
  3. Breng de kipchili op smaak met peper en zout en schep in 4 diepe borden. Serveer met de rijst.

Tip:

Lekker met een frisse ijsbergsalade met yoghurtdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 90 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.