Pe­per­kip

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 710 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenvaste braadpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de peper, het zout en 1 el olie en bestrijk de kippenpoten ermee. Verhit 1 el olie in de braadpan en bak de kip op middelhoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Zet de pan in de oven en laat de kip in ca. 30 min. gaar worden.
  2. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de ui en paprika 4 min. Voeg zout en peper toe. Schep door de rijst en serveer met de kippenpoten.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.