Rijst­scho­tel met pa­pri­ka en wit­te kaas

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 2 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met 400 ml kokend water rijst in ca. 15 minuten gaarkoken. Paprika's schoonmaken, in repen snijden. In pan olie verhitten. Paprika's ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Rijst op borden scheppen, paprikarepen eromheen scheppen, kaasblokjes over rijst strooien. Serveren met knoflooksaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 810 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 94 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.