Ra­vi­o­li met ge­roos­ter­de pa­pri­ka en kaas

(98)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 98

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wortel schillen, in lengte in vieren snijden en vervolgens in kleine blokjes snijden. Paprika laten uitlekken en in reepjes snijden. Kaasblokjes laten uitlekken. Rozemarijnnaaldjes van takje loshalen. Hazelnoten in droge wok goudbruin en knapperig roosteren. Uit wok nemen. Olie in wok verhitten, knoflook hierboven uitpersen en ca. 1 min. bakken. Wortel en rozemarijn toevoegen en ca. 2 min. meebakken. 1 1/2 dl water toevoegen en wortel ca. 6 min. laten stoven. Intussen ravioli koken volgens aanwijzingen op verpakking. Paprika en ravioli aan wortelmengsel toevoegen en alles goed doorwarmen. Vlak voor serveren kaasblokjes door gerecht scheppen. Pasta over 4 borden verdelen en met hazelnoten bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.