Pen­ne met pa­pri­ka en kaas

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 570 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(170)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 170

Ingrediënten

Keukenspullen
  • blender
  • lage ovenschaal (20 x 30 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Pureer de helft van de paprika's in de blender en meng de knoflook, het paprikapoeder, de Italiaanse kruiden en 4 el olie van de kaasblokjes erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de rest van de paprika's in repen. Giet de pasta af en roer de paprikasaus erdoor. Schep de paprikarepen, kaasblokjes en olijven erdoor en schep de pasta in de ingevette ovenschaal. Laat de pasta in de oven in 25 min. door en door heet worden en de kaas smelten. Lekker met een groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.