Ma­ca­ro­ni met pa­pri­kasaus en wit­te kaas

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 71

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ruim water met bouillontabletten aan de kook brengen en macaroni volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Paprika's uitlekken en in stukken snijden. Peterselie fijnhakken. In braadpan ui in olie ca. 3 minuten fruiten. Paprika door ui scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Met staafmixer ui en paprika pureren. Pasta afgieten en ca. 5 eetlepels van kookvocht bewaren. Kookvocht door paprikamengsel scheppen en roeren tot saus ontstaat. Saus mengen met pasta. Kaasblokjes en peterselie erover strooien. Lekker met groene salade en vinaigrettedressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 57 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.