Zee­wolf-cho­ri­zo­spie­sen

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 12 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Rijg de zeewolf, chorizo en tomaten om en om aan de satéprikkers.
  2. Gril de spiesen op de barbecue in 4 min. gaar en bruin. Serveer met de tapenade. Lekker met spinaziesalade en ciabattabrood.

Tip:

Vervang voor een ander smaakaccent de zeewolf eens door zalm.

video

Vis gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.