Zee­wolf in bak­pa­pier

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 220 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Spreid 4 stukken bakpapier van 40 x 40 cm uit op het werkvlak.
  2. Spoel de bonen af in een zeef en laat ze goed uitlekken. Verdeel de bonen over het midden van het bakpapier. Leg de paprika en knoflook erop. Bestrooi de vis met zout en peper en leg de stukken op de paprika. Snijd de citroen in vier parten, knijp het sap over de vis uit, maar leg het partje naast de vis. Maak de uiringen los en verdeel ze over de vis.
  3. Vouw het bakpapier dubbel en rol de randen van de pakketjes naar boven dicht. Leg de pakketjes op een bakplaat. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en laat de vis in ca. 15 min. gaar worden.
  4. Leg de pakketjes elk op een bord en maak ze aan tafel open. Lekker met saffraanrijst en een rucolasalade.

Tip:

Met bakpapier voorkomt u dat een gerecht aan de vorm vastplakt. Bovendien houdt het bakplaten schoon en dat scheelt veel werk.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: OvenOpen

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.