War­me bo­nen­sa­la­de met kro­kan­te ham

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In wok of hapjespan 2 el olie verhitten. Paprika's en oesterzwammen op halfhoog vuur 3-4 min. roerbakken. Knoflook even meebakken. Kidneybonen en azijn erdoor scheppen en meewarmen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper. Intussen in droge koekenpan met antiaanbaklaag ham krokant bakken. Kaas over vier borden strooien, bonensalade erover verdelen en ham erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.