Vis in si­naas­ap­pel­saus

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 595 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en snipperen. Olijven halveren. In koekenpan 1 eetlepel boter verhitten, uien en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Sinaasappelsap toevoegen. Vis in ovenschaal leggen. Groente-sinaasappelsaus over vis scheppen. Olijven over vis verdelen. Rest van boter in klontjes erover verdelen. Afdekken met aluminiumfolie en schotel in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Serveren met rijst. Lekker met friséesalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.