Spa­ghet­ti al­la mol­li­ca

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 64

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verkruimel het brood. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat ondertussen de ansjovis uitlekken en vang de olie op. Verhit deze olie in een koekenpan en bak de rode peper 1 min. Zet het vuur laag, voeg de ui toe en bak in 7 min. zacht en glazig. Voeg de ansjovis toe en laat 3 min. meewarmen.
  2. Voeg de kappertjes toe aan het ansjovis-uimengsel. Breng op smaak met peper. Giet de pasta af en vang 1 soepopscheplepel kookvocht op. Meng de pasta door de saus en schep het kookvocht, de peterselie en kaas erdoor. Strooi het broodkruim erover. Lekker met broccoli en chipolataworstjes.
video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.