Spa­ghet­ti met drie soor­ten vis

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. Courgette wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Olijven in plakjes snijden. 3 Soorten vis laten lekken. Ansjovis in stukjes snijden. (Ansjovis eventueel eerst afspoelen met water om zoute smaak te verminderen).Olie verhitten en knoflook ca. 1 minuut fruiten. Courgetteblokjes toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Tomatenblokjes en olijven toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes stoven. Laatste minuut vis en kappertjes meewarmen. Breng op smaak met peper. Spaghetti en saus mengen. Over vier borden verdelen en garneren met flinters Parmezaanse kaas. Serveren met een frisse salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.